Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Juletreet vårt!

Årets juletre ble edelgran. Vi bruker vanligvis ut i egen skog å finne juletre, men i år ble det edelgran. Jeg liker de i dyp grønnfarge og lubne grener. Kuler i ulike farger ble hengt på treet. Jeg har ingen røde kuler, men sløyfe i burgunder ble hengt på. Jeg fikk en nydelig stjerne med burgunder sløyfe på og da hentet jeg frem den store burgunder sløyfen som min datter hadde på dåpskjolen sin, som passet til.

Jeg prøver hvert år å holde meg fra å kjøpe nye kuler til treet, men de små messingbjellene jeg fant hos Keiserens nye trær de klarte jeg ikke å motstå. Det jeg alltid må ha til jul er hvite Amaryllis. Det blir ikke jul uten de.

Hos oss har tradisjonen vært siden jeg vokste opp at vi ikke fikk se juletreet før om morgenen på julaften. Mamma pyntet og stelte til langt på natt lillejulaften hvert år. For en stas å våkne om julaften og gå på stuen og se juletreet ferdig pyntet og med de lune lysene på. Det har jeg videreført til våre barn.

/ Hilde /

Post a Comment