Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Hotellstil på soverommet

Hotellstilen er kommet mer og mer på interiørfronten. Ikke bare på soverom, men på andre rom i huset. Soverommet er det viktigste rommet i huset. Her vil jeg finne ro, avkobling og rekreasjon. De mørke fargene trives jeg veldig godt med. Vi har byttet ut til høye klesskap. Stolen jeg har trekt opp på nytt går også i mørke farger og har funnet plassen sin her inne.

Med mørke farger på vegger og interiøret, kommer sengen med lys sengegavl og mine lyse arvede nattbord mer frem og i fokus. For det er jo sengen som er det viktigste i dette rommet. Noen puter og et fotteppe pynter opp, samt litt pynt på kommoden. Her lader jeg batteriene i rolige omgivelser. Morfars gamle vekkeklokke står på nattbordet. Der står den godt. Den trekkes ikke opp, for da tror jeg ikke at jeg hadde fått sove av tikkingen.

Og hva er vel ikke bedre enn å våkne om morgenen med denne utsikten utenfor soveromsvinduet?! Jeg elsker å stå opp til soloppgang. Så mange herlige øyeblikk i det solen bryter seg opp jeg har fått opplevd. Det gir alltid energi til en ny dag!

/ Hilde /

Post a Comment