Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Høstpyntet bord på terrassen

En nydelig søndag å tilbringe på terrassen! Sol og 20 grader i september er jo helt fantastisk! Litt høstpynt på bordet måtte til. Jeg liker å bruke naturens farger i interiøret og bordet ble pyntet i nøytrale farger med Purpur solhatt som en fargeklatt. Hvite Caluna er en fast lyngplante her på høsten. Et brett med lysestaker i forskjellige fasonger. De har fått seg en runde med spraylakk og er nå blitt sorte. De kan man jo skifte farge på når man blir lei av de.

En avslappende dag og bare sitte og nyte naturen rundt oss. På lyngplantene har jeg surret litt linstoff rundt pottene. Enkelt og greit. Tresoppene på bordet passer fint på høsten. Inspirert av den store soppen som står på plenen. Bambuslampen som henger over bordet har også fått seg en runde med spraylakken også, da den hadde blitt stygg av å henge ute noen år. Da ble den så god som ny igjen med et nytt uttrykk! Lunchen ble så klart spist ute. Hjerteisbit i vannglasset og grove baguetter med brie smakte herlig!

Vi er heldige som bor så nært naturen og vi blir aldri lei av utsikten vår utover innsjøen.

/ Hilde /

Post a Comment