Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Fra palmer til lyng

De siste sommerblomstene og palmene på terrassen er nå byttet ut med høst- og lyngplanter. Kontrastene er store! Trivselen på terrassen er uansett like stor! Høsten ved innsjøen vår er helt fantastisk. Blankstille sjø og fjellene speiler seg i vannet. Høstens farger er kommet godt igang. Litt duse farger er valgt på terrassens høstplanter. Nydelige kobberstjerner fra Mestergrønn passer godt til plantene.

Gamle bøtter og spann passer fint som blomsterpotter. Saueskinnene gir lunhet og varme. Deilig! Den rare planten som jeg ikke vet navnet på er flyttet ute på flotte dager.

Det er deilig å bytte ut fra palmer til lyng og andre flotte høstplanter på denne årstiden også ja. Så mye fint å plante. Fra vår til høst har vi aldri prosjekter inne. Da er det så mye andre ting ute å holde på med. Jeg kjenner det kribler i kroppen etter å starte noen prosjekter inne nå ja!  Men for en herlig vår, sommer og høst å se tilbake på! Så helt greit med bare uteprosjekter!

/ Hilde /

Post a Comment