Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Bryggeliv i august

Sommeren er på hell og vi har hatt mange fine båt- og bryggedager. Seilet fungerer fortsatt som tak på pergolaen. Planen er å ha gjennomsiktig tak og gardiner i front. Spørs om dette blir neste år nå! Pergolaen er blitt beiset i samme farge som brygga vår, men jeg er ikke helt sikker på om at jeg er fornøyd med fargen der. Den føles så orange etter ett strøk. I hvertfall blir det ikke gjort noe med det i år.

Lyse puter hjelper på og gjør det sommerlig og lett. Vi har hatt både varme og kalde sommerdager her og sommeren har flydd avgårde. Gleder meg til flotte høstdager her på brygga vår også. Utsikten er det ikke noe å si på. Balsam for kropp og sjel. Et lite blomsterbed og bålplass har det også blitt her i sommer. Da vi laget plass for grillpannen, så laget jeg et blomsterbed som henger sammen. Jeg har tenkt å ha stauder her, som kommer igjen hvert år, men i år ble det stort sett bare sommerblomster her.

På planen står det å få laget et par benker som kan stå rundt bålpannen. Da kan man sitte og varme seg utover høsten. For vi kan få mange flotte dager og kvelder her ennå.

/ Hilde /

Post a Comment