Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Blåtoner og Pernille Folcarelli

De siste årene har jeg blitt mer og mer glad i blå farger. Lyset som reflekteres i naturen rundt oss, spesielt himmelens refleksjoner i sjøen, lager de flotteste blåtoner. Disse fargene liker jeg å ta igjen i interiøret. Flere av rommene er malt i ulike blåtoner. På stuen har vi fargen St.Pauls blue i den ene sofakroken. Naturens elementer passer godt inn i stilen vår. På veggen har jeg fått opp det flotteste bildet av Pernille Folcarelli. De ulike blåfargene i bildet er så flotte.

Pernille Folcarelli er en dansk kunstner og hennes print er av de flotteste naturmotiver. Det er så mange flotte å velge i. Selv har jeg flere av hennes print, som alle er nummerert og signert. Både veggtepper og tekstiler finnes med disse flotte motivene. Enn at jeg var  så altfor treg til å kjøpe en av putene som jeg ønsket meg! Det var Keiserens nye nettbutikk, min favoritt nettbutikk, som fikk opp øynene mine for disse flotte printene. Og gjett om jeg er fornøyd med det store printet i sort enkel ramme!

Før jul står det på planen å pusse opp stuen vår. Da får jeg endelig de slette veggene jeg har ønsket meg i mange år. Med blåtoner på veggene og Pernille Folcarelli bilder på veggene, ja da blir jeg veldig fornøyd! Jeg gleder meg til å finne en nye farge på veggen. St.Pauls blue liker jeg veldig godt, men sånne interiørfrelste som meg vil gjerne prøve en ny farge. Men at det blir noe i blåtoner er helt sikkert!

Ellers er jeg fortsatt på utkikk etter ny sofa i den store sofakroken vår! Der vi alle benker oss sammen for å se tv. Da er det greit med denne ekstra kroken hvor du kan strekke deg ut for deg selv!

/ Hilde /

Post a Comment