Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Velkommen til ny blogg!

Båtferie

Da har vi kommet hjem fra en fantastisk uke på båtferie! Været har vært på sitt vakreste og vi har hatt strålende sol hele turen! Først satte vi kursen nordover mot Stokkøya! I skipsleia mellom Ørlandet og Bjugn passerte vi Kjeungskjær fyr! Fyret rager 20 meter over havflaten og er åttekantet! Det ble bygd i 1880! Etter en dag på sjøen med masse flott natur la vi til kai i Kuringvågen Marina! En lun og flott marina med masse hyggelige båtfolk!

Dagen derpå la vi kursen mot Stokkøya sjøsenter og strandbar som ligger helt ytterst på kysten av Trøndelag. Den vakre naturen sett fra sjøsiden er helt fantastisk! Det er bare å nyte øyeblikkene! Strandbaren restaurant ligger ved en av de fineste sandstrendene i Midt-Norge! Å starte dagen med å rusle langs denne flotte stranden på en solskinnsdag var helt fantastisk! Maten i restauranten henter de rett utenfor døren og vi spiste en utrolig deilig fiskesuppe!

Maten, utsikten, stemningen, finvær, sandstrand og sjøluft gav oss en herlig opplevelse her!

Maten, utsikten, stemningen, finvær, sandstrand og sjøluft gav oss en herlig opplevelse her!

/ Hilde /

Post a Comment